Allt fler och fler klubbar har egna Instagram-konton och för att promota kontot kan det vara en bra idé att lägga in klubbens Instagram-flöde på startsidan. Hur gör man då detta?

Kort beskrivet så använder man en tredjepartswidget, vi brukar rekommendera Lightwidget, för att visa Instagramflödet och sedan tar man den kod som genereras av Lightwidget och klistrar in i ett kod-block i Golfinity. Lightwidget kostar $10 som engångskostnad och betalas direkt på Lightwidgets hemsida.

Fullständig beskrivning kommer nedan:

- Börja med att gå till www.lightwidget.com och skapa upp ett konto.

- Koppla sedan ihop klubbens Instagram-konto med Lightwidgetkontot.

För att göra detta behöver man autentisera Instagramkontot med användarnamn och lösenord.

- När detta är gjort kan man klicka på "Widget" och "Create new widget". Sedan bestämmer man hur man vill att sin Instagramwidget ska se ut. Hur många bilder som ska visas, om det ska vara en rad eller flera rader, osv. Det finns många olika sätt att konfigurera upp sin Instagramwidget.

- Klicka sedan på "Preview"-knappen för att se hur det kommer att bli. När du är nöjd med utseendet klickar man på "Get code"-knappen

- Kopiera sedan koden som visas. Denna koden ska sedan in i ett kod-block i Golfinity.

- Klicka på "Upgrade widget" och betala $10 i licens.

- Logga in i klubbens sida i Golfinity.

- Skapa ett nytt block som heter "Kod-block".

- Klistra sedan in koden som vi kopierade från Lightwidget i fältet för kod. Se nedan. Välj eventuell bakgrundsfärg etc för kodblocket.

- Placera kod-blocket där ni vill ha det på sidan.

- Spara sidan.

- Klart!