Det går inte att uppdatera texter på grund av att texteditorn visar tre prickar hela tiden.

Det som behöver göras är att tömma webbläsarens cache. Logga in i Umbraco och gå till en sida du vill ändra där Texteditorn inte fungerar.

Om du använder Edge eller Firefox på Windows: Tryck in CTRL + SHIFT + R samtidigt.

Om du använder Safari eller Firefox på Mac: Tryck in COMMAND + SHIFT + R samtidigt.

Om du kör Chrome, gör på följande sätt:

1. Klicka på de tre prickarna som är uppe till höger i webbläsaren (kan se lite olika ut beroende på inställningar som man gjort). Detta öppnar upp en meny.

2. Klicka på "Fler verktyg" och sedan "Rensa webbinformation"

3. Här klickar man för "Cachade bilder och filer" och klickar på "Rensa data"-knappen.

4. Klart! Logga in på klubbens sida igen och nu ska det fungera.

Fungerar det fortfarande inte? Skicka ett supportmeddelande till oss på support@golfinity.se så hjälper vi er.