Svenska Golfförbundet lanserade i oktober 2023 en ny GIT widget för medlemsansökan, vilket innebär att den tidigare versionen nu är föråldrad och fungerar inte längre. Alla våra klubbar använder inte Golfinitys inbyggda funktion för Medlemsansökan, som i sin tur bygger på SGF:s gamla GIT Widget, men ni som gör det behöver se över den sidan. 


För att försäkra att ni fortsätter att erbjuda era nya medlemmar en smidig medlemsansökningsprocess, har vi utvecklat ett nytt och förbättrat block anpassat för den nya GIT-widgeten. Det nya blocket, benämnt ”Medlemsansökan GIT”, är designat för att enkelt läggas in i ert system och ersätta det äldre verktyget. Ni behöver inte tänka på någon kod från SGF som ska klistras in utan vårt block hanterar hela den biten.

Observera att SGF alltså har avvecklat stödet för den gamla widgeten, vilket gör en övergång till det nya blocket nödvändig. Vi rekommenderar att ni uppgraderar så snart som möjligt för att underlätta för besökare som vill bli medlemmar hos er.


Vi har tagit fram en film som förklarar vad ni behöver göra, klicka på den nedan för att se hur ni ska gå till väga. En annan viktig länk är att ni läser igenom informationen från SGF på https://help.golf.se/widget---api/git-widget/medlemsansokan/ och där lägger upp era medlemskategorier. Ni behöver också registrera er domän på https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=8d06569715aa för att formuläret ska fungera.