För att GIT-integrationen med Ungapped ska fungera behöver vi få en API-nyckel från klubbens konto på Ungapped.

Denna hittar man under klubbens kontosida i Ungapped och sedan under rubriken "API-nyckel" i vänstermenyn.

Klicka på "Skapa API-nyckel" och skicka sedan API-nyckeln till oss.

Värt att notera är att API-nyckeln endast är giltig i 1 år, sedan behöver en ny API-nyckel skapas. Notera gärna i er privata kalender ett år framåt i tiden att det då är dags att skapa en ny API-nyckel.

Har man flera olika utskickslistor döper man den utskickslista som man vill att medlemmarna ska hamna i till GIT.